Propera activitat

Notícia destacada

26 de febrer, 2024

Enric Roca, director d'Edu21

Article publicat a El Punt-Avui

Cada vegada que irromp l’informe PISA, l’educació mereix titulars, comentaris, entrevistes, etc., i durant un breu temps, com succeeix amb tota notícia periodística, el debat educatiu interpel·la tot tipus d’actors que, en bona part amb gran gosadia, pontifiquen sobre els mals del sistema i ofereixen receptes simples per arranjar-los. Però si fem un esforç per consultar la recerca educativa, catalana i internacional, sens dubte descobrirem un reguitzell de tendències i línies d’acció a emprendre que podrien millorar el nostre sistema educatiu i, així, reconduir la tendència negativa d’alguns indicadors dels resultats acadèmics de l’alumnat. També ens cal anar més enllà dels resultats de només tres tipus de competències, que són les que mesura PISA, i que no representen el conjunt de sabers i valors que el sistema educatiu proposa per al seu alumnat.

Llegir més

Llegir el darrer butlletí Edu21


Enric Roca, director d’Edu21, va partipar al Bon Dia i Bona Hora, el magazín matinal de Ràdio Molins de Rei: podeu escoltar-lo aquí.


Grup EduEstatGrup EduInterGrup Edufutur

Activitats anteriors

tribunes

33a Tribuna Edu21: Aprendre entre iguals, en equips docents.
Enric Roca, director d'Edu21

Article publicat a El Punt-Avui
10 de maig de 2018

Aprenentatge entre professors i docència compartida. Per aprenentatge entre iguals entenem diferents modalitats d’ensenyament i aprenentatge que fan dels processos d’interacció una oportunitat per aprendre dels altres.

grups de treball

Trobada Amics d’Edu21
27 de gener de 2022

Trobada d’Amics d’ Edu21 per compartir i analitzar els temps que viu l’educació al nostre país.  Alguns articles compartits en...

altres activitats

Educació i Cultura. Els fonaments de la nova República Catalana
25 de febrer de 2020

El 25 de febrer, a les 19:30, Edu21 va protagonitzar una xerrada i un debat sobre: “Educació i Cultura. Els fonaments de...