EDU 21

L’Associació Edu21 promou la millora de l’educació en tots els seus aspectes mitjançant el debat i la reflexió pedagògica i l’impuls i divulgació de projectes d’innovació. CONEIX-NOS

President-director Enric Roca i Casas

Doctor en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

llegir +
Gerent Joan Queraltó i Ibáñez

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona, Diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra i Postgrau en Economia Solidària per la Universitat Abat Oliba-CEU.

llegir +
Secretari Marc Gijón Delgado

Secretari d'Edu21, i gestor de les seves xarxes socials (@Edu21_cat). Membre del grup d'estudi EduEstat. Mestre tutor a l'Escola Tecnos de Terrassa

llegir +

Edu21 és una associació amb les següents finalitats:

Contribuir al desenvolupament d’un sistema educatiu propi per a Catalunya, amb les màximes cotes d’equitat i qualitat.

Promoure la reflexió i l’acció educativa per articular un pensament pedagògic capaç de formular propostes que donin resposta als reptes actuals i futurs de la societat catalana.

Impulsar la innovació i la recerca pedagògica a partir dels reptes que han d’afrontar els educadors en una societat en transformació.

Donar a conèixer estudis rellevants de temàtica educativa i pràctiques de referència de centres, organitzacions, professionals i actors educatius, així com difondre continguts d’interès educatiu en diversos canals i formats.

Acompanyar i orientar els membres de la comunitat educativa en la seva formació al llarg de la vida.

Contribuir al debat públic sobre l’educació, fent aportacions pròpies.

Atendre demandes de col·laboració, assessorament, formació o divulgació relacionades amb l’àmbit educatiu.

Col·laborar amb persones, entitats, organitzacions o institucions per la millora de l’educació a Catalunya i la resta del món.