31 gener 2018

Xavier Marcet i Gisbert

Xavier Marcet és soci fundador i Conseller Delegat de LTC Project. Llicenciat en Història (UAB) i Diplomat en Gestió Pública (ESADE). Professor de comunicació iestratègia empresarial a l'IDEC (UPF), i a la Universidad Diego Portales (Chile), i professor d'habilitats directives a EUNCET (UPC).

Ha desenvolupat la seva carrera professional recent en l'àmbit de la direcció d'empreses i institucions, especialment en el camp de la comunicació corporativa i de la gestió estratègica, amb una marcada especialització en àmbits tecnològics. Va ser Director de Comunicació, Màrqueting i Promoció del Fòrum Barcelona 2004. Va ser Director General del Consorci LOCALRET (1999-2002), entitat que agrupa a més de 800 ajuntaments catalans per coordinar i impulsar l'extensió de la Societat de la Informació a Catalunya. Anteriorment, havia estat Cap de Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya (1994-1999), participant en la definició del projecte estratègic de la universitat i en la gestió de la seva comunicació corporativa.

Com a consultor, desenvolupa la seva activitat en els àmbits de l'estratègia, la comunicació corporativa i la societat de la informació i el coneixement. Compta amb experiència internacional a França, Polònia, Suïssa, Argentina, Xile i el Marroc. Ha liderat la creació i promoció d'un nombre considerable de projectes i empreses, tant com a consultor com emprenedor (Associació per a l'economia del coneixement Barcelona Breakfast, de la que és president, i Global University Innovation Net, de la que va ser director executiu). És membre del Comitè de Direcció del Consell Europeu de la Cultura. És col·laborador del programa Economia i Empresa de Catalunya Ràdio.