6 maig 2014

L’institut Giola de Llinars del Vallès ofereix un innovador cicle formatiu de Grau Mitjà de Producció Agropecuària

L'institut Giola de Llinars del Vallès obre el proper 13 de maig el període d'inscripció a l'innovador cicle formatiu de Grau Mitjà de Producció Agropecuària. Serà la primera vegada que s'imparteixen aquests estudis de Formació Professional dual en un centre públic a la demarcació de Barcelona. L'alcalde de Llinars i pagès d'ofici, Martí Pujol, ha estat un dels impulsors de la implantació d'aquest cicle.

A partir del proper curs, a l'institut Giola s'impartiran matèries quecapacitaran els joves per organitzar i gestionar explotacions agràries, a més d'altres branques professionals com l'electrònica o l'administració. En aquest primer curs s'ofereixen 20 places.

Organitzacions agràries i la Conselleria d'Ensenyament, amb el vistiplau del Departament d'Agricultura i el suport dels ramaders de la comarca, han dissenyat els continguts de les assignatures d'aquest cicle, en què els alumnes faran hores de treball remunerat en explotacions de Llinars i el seu entorn, on es recuperarà la figura de l'aprenent.

http://www.324.cat/noticia/2389313/altres/Linstitut-Giola-de-Llinars-del-Valles-ofereix-un-innovador-cicle-formatiu-de-Grau-Mitja-de-Produccio-Agropecuaria/