6 juny 2014
Jaume Sarramona (Editorial Barcanova)

La mirada d’un pedagog

Des del franquisme fins al camí de la il·lusió col·lectiva

Quan el doctor Sarramona arriba al final de la seva relació acadèmica amb la universitat, ens vol fer partícips de tot el bagatge acumulat durant la seva llarga etapa professional. En aquestes memòries hi trobareu explicades les seves experiències com a docent; les seves reflexions teòriques i pràctiques com a pedagog; el seu punt de vista de l'ensenyament en el seu conjunt i especialment de l'universitari, que és on ha exercit la major part de la seva carrera professional...

Tots som fills del nostre temps, i en aquest sentit Jaume Sarramona ha vist transformar-se el país d'una manera completa els darrers anys: des dels foscos anys del franquisme fins a la il·lusió col·lectiva del procés sobiranista. I ha viscut aquesta transformació en primera persona perquè ell n'ha estat un dels protagonistes.

Com ens diu ell mateix al pròleg: "Pretenc deixar constància del que s'anomena una 'història de vida', és a dir, un conjunt de vivències personals al llarg de la trajectòria vital, en aquest cas vinculades específicament a l'educació, àmbit de reflexió i d'actuació de la meva vida professional". 

http://www.barcanova.cat/obrficha.php?id=3856432