31 gener 2018

Enric Mª Sebastiani i Obrador

Enric M. Sebastiani es llicencia en Educació Física per l'INEFC de Barcelona a l'any 1988 i és en aquell moment on es dedica bàsicament a la docència de l'Educació Física en diferents centres privats i públics.

En la seva formació destaca un "Postgrau en Atenció a la Diversitat" de la Universitat Autònoma de Barcelona i un Màster en Asesorament Psicopedagògic de l'IPSE i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Constant impulsor de la reflexió en l'àmbit de l'Educació Física, publica nombrosos articles i llibres sobre l'ensenyança de l'Educació Física i a l'any 2001 entra a formar part de l'equip docent de la llicenciatura de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la FPCEE Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Es doctora l'any 2007 amb una tesi titulada "Les competències del professor d'Educació Física a Catalunya. Una proposta de categories per a la seva anàlisi"

Professor de Didàctica de l'Educació Física i de la Iniciació Esportiva en el Grau de Ciencies de l'Activitat Física i de l'Esport combina les seves tasques amb la coordinació acadèmica del Grau i del Màster universitari de Formació del professorat de Secundària en l'especialitat d'Educació Física.

Com a delegat de FIEP Catalunya organitza en 2012 el 7è FIEP European Congress i el 1r Congrés Català de l'Educació Física i de l'Esport a Barcelona.

Conferenciant de reconeixement internacional ha estat reconegut amb diferents premis internacionals com l'Águila de Oro de la FIEP de México (2010) y el FIEP Tullin Award (2014) per la seva trajectòria i contribució a l'Educació Física.

Des de 2013 és vicepresident europeu de la Fédération Internationale d'Education Physique (FIEP).