31 gener 2018

Elena Bigas

Mestra, tant per formació com per vocació.

Durant la seva vida professional ha participat en nombrosos cursos de formació, orientats a fer més bé la seva tasca de mestra. El que més hores l'ha ocupat ha estat aprofundir com aprenen els nens i nenes. Darrerament ha seguit diversos aprenentatges per aprendre a ser escriptora. També ha seguit cursos de Creixement Personal basats en l'autoestima i control de les emocions.

Durant uns anys va ser membre del seminari Pedagogia dels Mitjans d'Aprendre que s'organitzava a través de l'ICE de la UB.

Ha col·laborat amb l'associació Rosa Sensat, rebent i donant cursos. Ha participat de forma esporàdica en la Revista Guix i en la de Rosa Sensat. Col·labora amb l'Editorial Barcanova fent informes sobre llibres de text o bé de lectura per a nens i nenes.

És autora de contes, de lletres de cançons i d'obres de teatre per a nens i nenes.

Forma part del grup d'escriptors i escriptores Diodati.

Treballa des de fa més de trenta anys a la mateixa escola -abans Icària (CEPEC) i ara escola pública el Sagrer de Barcelona. Les seves tasques han estat variades, des de directora fins a coordinadora de diferents cicles i tutora en tots els cursos, tant de parvulari com de primària.

És col·laboradora d'Edu21.