31 gener 2018

Cecília M. Tham

Fundadora de MOB (MAKERS OF BARCELONA) i cofundadora de MADE MAKERSPACE.

La Cecília vol ser una "maker" a l'era digital. Ha acumulat múltiples experiències gràcies a la seva infància a Hong Kong, la seva educació als EUA i la seva iniciativa al crear Makers of Barcelona (MOB). Primer va estudiar biologia i més tard va obtenir un Màster en Arquitectura a la Universitat de Harvard, on inesperadament va trobar en l'art i el disseny dues grans passions que la van portar a traslladar-se a Europa a la recerca de nous reptes.

El novembre de 2010, la Cecilia va fundar MOB (MAKERS OF BARCELONA), una comunitat col·laborativa que "vol ser un centre per a les ments més innovadores, creatives, emprenedores i agitadores d'arreu del món que han fet de Barcelona casa seva".

Quan no està ocupada ajudant a la gent a connectar dins de la comunitat creativa o empenyent la ciutat que promocioni el districte creatiu de Barcelona, la pots trobar dissenyant un edifici a Habiten Architects, l'estudi del qual també és sòcia, o simplement fent un nou animalet de peluix per a les seves filles.

Escriu regularment a L'Economic de El Punt Avui. Ha estat ponent al TEDx Taipei i al TEDx ESADE, i a l'Open FAD Conference. Ha estat professora visitant a la University of Southern California, a la Catholic University of America, i a la University of Texas San Antonio.