Butlletí: 62

L’hora de la confiança i la innovació (editorial)

A tots ens agradaria que la situació fos una altra i que ràpidament tornéssim als temps d’abans de la crisi i poguéssim recuperar sous, ràtios de professors i alumnes, recursos de suport, sisena hora i finançament per a projectes d’innovació pedagògi

Saber-ne més

La síndrome de l’emperador (col·laboració)

Des de fa un temps constatem un augment sensible del nombre d’agressions dels fills cap als seus pares. A Catalunya, segons el seu fiscal en cap, en el 2011 aquesta problemàtica s’ha incrementat en un 55% respecte a l’any anterior.

Saber-ne més

Deures sí, deures no (col·laboració)

Ja fa unes setmanes va sortir la noticia que els pares francesos farien vaga respecte als deures escolars dels seus fills perquè consideraven que ja en tenien prou amb l’activitat realitzada a l’escola; consideraven que els deures per fer a casa eren

Saber-ne més

LLIBRE RECOMANAT

¿Cómo formar un buen deportista? Un modelo basado en competencias.


“Com formar un bon esportista? Un model basat en competències” ofereix una visió reflexiva, renovada i innovadora de l’ensenyament esportiu. L’obra mostra alternatives sobre què suposa ensenyar esport i què vol dir ser un bon esportista al segle XXI.
Saber-ne més

WEB RECOMANAT

Orientació educativa


Nou apartat de la xarxa xtec del Departament d’Ensenyament dedicat a l’orientació educativa que esdevé una eina de referència imprescindible al servei dels centres per a l’organització i gestió de les funcions pròpies de l’orientació.
Saber-ne més

ISSN 1988-544X