Lliurament del 7è Premi d’Educació Edu21 2013

 

“Aprendre a conviure: Happy 8-12”, Premi Edu21 2013

"Aprendre a conviure: Happy 8-12", Premi Edu21 2013

El treball guardonat és obra de Gemma Filella, i presenta el videojoc Happy 8-12, que té l’objectiu d’ensenyar a resoldre conflictes entre iguals, entrenant les competències emocionals bàsiques: consciència emocional, regulació emocional, autoestima i comunicació assertiva. El videojoc està destinat per als nens i nenes de 8 a 12 anys, consta de 25 conflictes, 15 d’ells estan emmarcats al pati de l’escola i 10 a casa, entre germans.

 

En finalitzar la 27a Tribuna s’ha lliurat el setè Premi Edu21 de suport a la recerca i la reflexió educativa. El President Pujol ha lliurat el premi, dotat amb 6.000€.

També s’ha guardonat el millor treball d’impuls de les vocacions científico-tècniques amb un premi addicional de 2.000€ per gentilesa d’Everis. El projecte guanyador, de Daniel García-Escudero, Berta Bardí i Milà i Carles Marcos Padrós, porta per títol “Taller0.0 d’arquitectura: unaproposta didàctica d’introducció a l’arquitectura adreçada als estudiantspreuniversitaris”.

Durant l’acte de lliurament del premi també s’ha repartit a tots els assistents un exemplar de l’obra “Dos nens, una nena i un cargol”, guanyadora de la darrera edició d’aquest guardó i editada per Barcanova.

Galeria d’imatges