Lliurament del 6è Premi d’Educació Edu21 2012

“Dos nens, una nena i un cargol”, premi Edu21 2012

El treball guardonat és obra de Teresa Fernández, Adoració Hermoso, Teresa Tilló , Maria Rama i Assumpta Valls. Es tracta d’un treball que explica una metodologia per tal d’ensenyar llengua i ciències en català en la diversitat lingüística de parvulari a partir d’un text narratiu, un conte.

 

En finalitzar la 22a Tribuna s’ha lliurat el sisè Premi Edu21 de suport a la recerca i la reflexió educativa que impulsa el Centre d’Estudis Jordi Pujol en el marc del projecte educatiu Edu21. El premi, dotat amb 6.000€, l’ha lliurat el President Jordi Pujol.

També s’ha guardonat el millor treball d’impuls de les vocacions científico-tècniques amb un premi addicional de 2.000€ per gentilesa d’Everis. El projecte guanyador, d’Eva Blasco i Galdric Santana, porta per títol “El flabiol a l’escola: guia didàctica per a la construcció del tamborí”.

Durant l’acte de lliurament del premi també s’ha repartit a tots els assistents un exemplar de l’obra “Aprendre a pensar conjuntament”, guanyadora de la darrera edició d’aquest guardó i editada per Barcanova.