2 febrer 2018

Ignacio Morgado Bernal

Catedràtic de Psicobiologia a l'Institut de Neurociència de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha realitzat estudis i treballs d'investigació a les universitats del Rhur (Alemanya), d'Oxford (Regne Unit) i, recentment, a l'Institut Tecnològic de California (Caltech, EEUU).

Imparteix classes de Psicologia Fisiològica i coordina un grup d'investigació experimental sobre Potenciació i recuperació de la memòria per estimulació elèctrica cerebral en rates normals i amb dany cerebral.

Premi Extraordinari de Llicenciatura (1976), Premi de la Societat Espanyola de Psicologia (1982, tesi doctoral) i Premi Divulga (1985) del Museu de la Ciència de Barcelona.

Ha estat membre del comitè executiu de l'European Brain and Behaviour Society (EBBS). Assessor científic d'Editorial Ariel (Grup Planeta) i de Cosmocaixa de Barcelona.

Autor d'un centenar de treballs publicats en revistes i llibres nacionals i internacionals. Recentment ha publicat "Emocions i Intel·ligència Social: Les claus per a una aliança entre els sentiments i la raó" (Editorial Ariel, Barcelona, 2007).