Presentació VIA13: L’Educació en transformació

L’acte serà presentat pel director de la revista, Miquel Calsina, i comptarà amb una taula rodona en què participaran l’exministre argentí d’Educació i autor d’un dels articles de VIA13, Juan Carlos Tedesco, i amb Xavier Melgarejo, psicòleg i pedagog escolar expert en el sistema educatiu finès. Enric Roca, coordinador general d’Edu21 i autor d’un altre dels articles de la revista, serà l’encarregat de moderar el debat.

L’educació és un  element estratègic de país que ha esdevingut una qüestió prioritària per al Centre d’Estudis Jordi Pujol, abordant-lo a través de múltiples debats i en el marc de l’espai Edu21. Per seguir reflexionant-hi, el darrer número de la revista VIA conté un dossier central en què sis experts analitzen quin model educatiu és necessari per al segle XXI.

Per presentar els continguts d’aquest nou número de VIA, el Centre d’Estudis Jordi Pujol ha organitzat una taula rodona en què s’analitzarà com l’educació determina el futur d’una societat i engloba els valors, les creences i comportaments de cada persona en el seu desenvolupament, realització i adaptació social.

Detalls de l’acte

  • Dia: Dijous, 4 de novembre de 2010
  • Hora: 19:00h
  • Lloc: Nova seu del Centre d’Estudis Jordi Pujol: Passeig de Gràcia, 88 1r 2a de Barcelona

Materials

Catalunya ha d’imitar el model educatiu finès basat en l’equitat, la cohesió social i l’excel·lència educativa