Propera activitat

Notícia destacada

11 de agost, 2018

Enric Roca, director d'Edu21 (Publicat a El Punt-Avui)

Si aquest fos un estiu normal; si les vacances escolars fossin les habituals; si el curs anterior hagués estat com qualsevol altre; si el que ens espera fos un curs més i ja està; si la situació del país fos de normalitat… Però no, la realitat és que tenim la percepció d’estar dins un temps d’excepcionalitat tot i que ja fa molt de temps –potser centúries– que no vivim en un país normal. Catalunya no pot ser un país com qualsevol altre fins que el seus ciutadans no puguin expressar-se amb plena llibertat i decidir democràticament el seu futur polític i social. És a dir, autodeterminar-se.

Llegir més.

 

Activitats anteriors

tribunes

33a Tribuna Edu21: Aprendre entre iguals, en equips docents.
Enric Roca, director d'Edu21 (Publicat a El Punt-Avui)
10 de maig de 2018

Aprenentatge entre professors i docència compartida. Per aprenentatge entre iguals entenem diferents modalitats d’ensenyament i aprenentatge que fan dels processos d’interacció una oportunitat per aprendre dels altres.

grups de treball

Grup EduEstat
01 de gener de 2013

Grup d'estudi sobre les diferents temàtiques educatives que cal sotmetre a escrutini crític per a poder bastir, quan arribi l'oportunitat, un sistema educatiu propi per a Catalunya.

altres activitats

Conversa AmicsEdu21 amb els ponents de la 32a Tribuna Edu21
29 de març de 2017

Prèviament a la 32 tribuna, els ponents van mantenir una conversa distesa i molt enriquidora amb els amics i amigues d’Edu21....